Das Leistungsspektrum von Storopack
Het proces Storopack

Het proces Storopack

»Storopack – perfect beschermende verpakkingen «

Dit schema geeft een volledig overzicht van onze activiteiten. Onze klanten kunnen gebruik maken van één service of van verschillende of alle services.

01 Analyse

De analyse maakt integraal deel uit van een succesvol verpakkingsproces. In deze fase concentreren we ons sterk op het product van onze klanten, het verpakkingsmateriaal dat momenteel wordt gebruikt, de transportmethode en de organisatie van het huidige verpakkingsproces. Het is belangrijk dat we alle behoeften en doelstellingen van de klant begrijpen.

02 Proces- en kostenoptimalisatie

Uitgaande van de analyseresultaten bereiden we concrete maatregelen voor om het verpakkingsproces en de kosten te optimaliseren. Optimalisatie van de kosten voor onze klanten is tenslotte ons belangrijkste doel.

03 Ontwikkeling

Uitgaande van het optimalisatieproces ontwikkelen wij de perfecte verpakkingsoplossing. Die kan uit standaardproducten bestaan, maar net zo goed ontwikkelen we daarvoor nieuwe producten op maat.

04 Productie

Wij produceren de beschermende verpakkingsoplossingen die we hebben ontwikkeld, volgens kwaliteitsnormen die permanent worden gemonitord. Op die manier garanderen we dat onze producten en machines perfect aansluiten bij het verpakkingsproces van onze klanten.

05 Levering

Bij de levering van onze producten en oplossingen volgen we de nationale en internationale vereisten van onze klanten. Door de geschikte transportmethode te kiezen, door just-in-time levering en door de ligging van onze productie-units wereldwijd, zorgen we ervoor dat we op het juiste moment op de juiste plaats zijn.

06 Service

Onze service blijft niet beperkt tot individuele ondersteuning door onze verpakkingspecialisten of service ter plaatse. We houden onze klanten ook permanent op de hoogte van nieuwe technologieën, materialen en processen en we geven hun advies voor de aanpassing van bestaande verpakkingsmethoden.